<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://community.axosoft.com/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>OnTime General</title><link>http://community.axosoft.com/forums/19/ShowForum.aspx</link><description>Discuss anything related to the OnTime product line, including Windows, Web, VS.NET and Hosted interfaces.</description><dc:language>en</dc:language><generator>CommunityServer 2.1 SP2 (Build: 61120.2)</generator><item><title>Axosoft - Upgrade from 8.x to 9.x causes replication issues</title><link>http://community.axosoft.com/forums/thread/19877.aspx</link><pubDate>Mon, 21 Dec 2009 00:37:29 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">d315da8f-0088-447e-a94f-056123fb98a9:19877</guid><dc:creator>isalgado</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://community.axosoft.com/forums/thread/19877.aspx</comments><wfw:commentRss>http://community.axosoft.com/forums/commentrss.aspx?SectionID=19&amp;PostID=19877</wfw:commentRss><description>&lt;P&gt;Hi,&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;we recently upgraded from Axosoft OnTime 8.1 to 9.1.3&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;On OnTime version 8.1, we had setup a SQL replication so that we could transfer data between two sites &amp;amp; make the accesibility to the DB more efficient.(slow using the web).&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;The replication was stopped between the 2 sites&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;The DB was upgraded to 9.1.3 and the replication between the 2 sites was recreated. (new nsnapshot).&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;we have found that the replication fails due to a ROWGUID COLUMN error.....please see below......&lt;/P&gt;
&lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;************** Exception Text **************&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;System.Data.SqlClient.SqlException: Insert Error: Column name or number of supplied values does not match table definition.&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlCommand.FinishExecuteReader(SqlDataReader ds, RunBehavior runBehavior, String resetOptionsString)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderTds(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, Boolean async)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method, DbAsyncResult result)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNonQuery(DbAsyncResult result, String methodName, Boolean sendToPipe)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery()&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.Common.Data.SqlHelper.ExecuteNonQuery(TransactionHelper txnh, CommandType commandType, String commandText, SqlParameter[] commandParameters)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.OnTime.DataLayer.Incidents.ProcessAddItem(TransactionHelper txnh, OnTimeItem item)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.OnTime.DataLayer.Incidents.AddItem(OnTimeItem incident, AuditSources auditSource, Boolean processNotification, Boolean doWorkflowNotifications, Boolean processAlerts, TransactionHelper txnhelper)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.OnTime.DataLayer.OnTimeItems.AddItem(OnTimeItem item, AuditSources auditSource, Boolean processNotification, Boolean doWorkflowNotifications)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.OnTimeWinControls.AddEditIncidentForm.SaveItem()&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Axosoft.OnTimeWinControls.BaseAddEditItemForm.saveButton_Click(Object sender, EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;EM&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Calibri&gt;&lt;FONT size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;************** Loaded Assemblies **************&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;we are wondering if there is a work around this issue. We had tested v9.0 (with replication) &amp;amp; this seem to work but on v9.1.3 replication IS NOT working due to the ROWGUID COLUMN error.&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;I found a previous post (by Dan Suceava @ Axosoft), where he managed to resolve this issue, so we are wondering if he could take a look at our issue &amp;amp; see if he can find a solution.&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;Thank You&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;regards&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;Ian Salgado&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;email: &lt;A href="mailto:isalgado@quofore.com"&gt;isalgado@quofore.com&lt;/A&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;
&lt;P style="MARGIN:0cm 0cm 0pt;" class=MsoNormal&gt;&lt;SPAN style="COLOR:#1f497d;mso-ansi-language:EN-US;"&gt;&lt;FONT size=3&gt;Quofore P/L&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/SPAN&gt;</description></item></channel></rss>